tiistai 11. marraskuuta 2014

Tram Party

Morjesta moi!

Olipas taas viikko! Meillä oli eka tenttiviikko ja tentit sijottu tiistaille, torstaille ja perjantaille. Tulihan sitä ressattua että kui sitä selviää noista ku opettajat pelotellu kui vaikeita ne on ja et niistä pääsee ekalla kerralla tyyliin 1/3 läpi.

No tiistaina aloteltiin heti vaikeimmalla tentillä, eli Managementillä. Läpihän se onneks meni et humahti (arvosanoista ei puhuta mtn). Oli kyllä helpotus ku tota tenttiä me ressattiin kaikkein enite. Tuloksetki saatiin samana päivänä nii pystyttii siirtyy seuraavan tentin, Marketingin, pänttäämisee torstaille. Kuten edellinenkin, tämäkin me vedettiin vahvalla otteella! Ollaanks me tosiaa näi hyviä!?

Tentin jälkee oli hyvä alkaa psyykkaa itteesä illan (koko syksyn parhaimpii) bileisii! Tram Partyihi!


Teemana oli hippi, mikä oli yllättävän vaikee, ainakin Makkelle ja Teemulle... Onneks löydettii kaupungista kirppari mistä löyty kaikkee! Siis aivan kaikkee! Oli kukkahattua, myllyverraria, nahkatakkia, pinkkiä farkkua, Macklemore -takkia yms. Ja parastahan tässä oli että kaikki makso euron kappaleelta. EURON! Sieltä kerättiin sitten messii enemmänm tai vähemmän hippikuteet!


Etkot pidettiin Jennin huoneessa ku sen kämppikset oli lähteny jo koteihinsa. Tehtiin porukalla ruokaa, syötiin hyvin ja aloteltiin jo hakee fiiliksiä bileitä varten! Ruuista ei tuollut kuvia, oiskohan ollut nii nälkä että ihan unohtui ottaa..


Master Chef


Trami starttas 20:30 ja porukkaa oli taas messissä täyden tramin verran! Jokaiselta yliopistolta lähti oma trami liikenteeseen, eli liikenteessä meni 3 biletramia peräkkäin vajaan 3h verran!






Vähän skeptinen olo oli ennen näitä bileitä, koska omat juomat oli kielletty ja aikoivat myydä pelkästään tramissa bissee yms. Mutta olipahan bileet! Voi rehellisesti sanoo että parhaat bileet ikinä!! Pysähdyttiin 3 kertaa kaupungin laidoilla jolloin pystyttii seurustelee myös muitten yliopistojen opiskelijoiden kanssa. Tarkoitushan oli pysyä pelkästään omissa trameissa, mutta kiusaus oli liian suuri päästä tsekkaa muidenki meno nii meidä cooleilla asuilla ja pienillä hymyillä päästii helposti ajelee toistenki kanssa!





Jatkobileet oli klubilla ja siellä oli meno taas katossa! Nää bileet ei petä kyllä koskaan! Iso käsi meidä opiskelijajärjestölle!!


Kallen videota illasta!

Seuraavana aamuna olis tosiaan tentti ollut... No ei ihan herätty siihen, koska se olis alkanu klo 7. No eipä harmita yhtään, koska sen voi uusia kuitenkin vielä kaksi kertaa!

Seuraava postaus Teemun ja Markuksen Berliinin reissusta! Palataan!

Terkuin Teemu, Markus ja Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti